loading

Socar Concept 4

Concept design interior

Design interior » Comercial

An întocmire propunere

2013

Client

SOCAR

<strong>Socar Concept 4<span><b>vezi în detaliu</b></span></strong><i>→</i>

În vederea amenajării cabinelor de vânzare din cadrul staţiilor Socar ( tip 1 şi tip 2), au fost întocmite diverse propuneri succesive atât la nivel de layout cât şi de finisaje, mobilier, sisteme de iluminat şi semnalistică interioară şi exterioară.

Mobilierul urmând să fie supus unui trafic intens, s-a optat în final pentru.un material compozit rezistent, igienic si foarte usor de curățat, piatră acrilică naturală HI-MACS în nuanță Alpine White pentru realizarea carcaselor exterioare ale celor două recepții si a barului. În ceea ce priveşte recepţia, utilizarea materialului compozit a permis curbarea prin termoformare pentru a urma linia peretelui. Barul păstrează același design.

Pentru grupul sanitar s-a optat pentru același material datorită proprietăților sale igienice: suprafaţă omogenă şi îmbinările invizibile ce nu permit infiltrarea mizeriei sau a bacteriilor. Spațiul este completat cu mobilier de expunere realizat din MDF vopsit alb cu finisaj mat. Volumetriile realizate din MDF păstrează aceeaşi linie pe care o au recepţiile şi barul.


Share