loading

Recepţie Budişteanu Office Building

Proiect complet design şi amenajare interioară

Design interior » Office

An: 2016

Suprafata totală

cca. 40mp

Stil

Modern, contemporan

Clădirea de birouri este amplasată într-o zonă centrală a Bucureştiului, iar proiectul de design interior a urmărit caracterul de reprezentativitate a construcţiei . Lucrările de amenajare a recepţiei au debutat cu decopertarea pereţilor şi tavanelor din gips-carton şi nivelarea acestora, desfacerea pardoselii şi montarea şapei autonivelante, demontarea mobilierului existent şi a sistemelor de iluminat şi igienizarea spaţiului.

Proiectul de design interior a mizat pe efectele decorative ale plăcilor din plută folosite atât la placarea unor suprafeţe de perete căt şi decorarea mobilierului de recepţie.

Echipa artSTATION a întocmit proiectul tehnic, devize bazate pe antemăsurători prealabile, consultanţă în alegerea furnizorilor gestionând relaţia cu aceştia şi a asigurat urmărirea de şantier.

ALTE VARIANTE PROPUSE


Share