loading

Staţie Socar Piteşti

Proiect complet design şi amenajări interioare şi exterioare

Design interior » Rebranding

Refacere semnalistică staţie de distribuţie carburanţi

An implementare

2016

<strong>Staţie Socar Piteşti<span><b>vezi în detaliu</b></span></strong><i>→</i>

Ansamblul supus lucrărilor de rebranding cuprinde cabina staţiei de distribuţie a carburanţilor (82,18mp), o staţie de spălare auto, copertina care protejează pompele de benzină.  • S-au realizat înlocuiri/revopsiri la panourile temoizolante şi invelitori.
  • Semnalistica existentă a fost schimbată integral: panouri independente amplasate pe pazia copertinelor.
  • Au fost revopsite în culoarea alb toate elementele verticale care contribuie la imaginea volumetrică a clădirii: paziile copertinelor, stâlpii acestora, inclusiv pompele de combustibil, precum şi faţada cabinei şi a spălătoriei auto.
  • Tavanele suspendate de la intradosul copertinelor au fost curăţate.

În urma releveului şi pe baza layout-ului agreat, a fost proiectat, executat şi montat mobilierul dispus în zona de vânzare a magazinului.

S-a realizat conceptul grafic, s-au executat şi montat sprederele, casetele luminoase (amplasate pe paziile cabinei şi a copertinei) şi santinela.

Echipa artSTATION a asigurat managementul proiectului de rebranding, participând la toate fazele de implementare: întocmirea proiectului pentru obţinerea autorizaţiilor necesare, întocmirea proiectului tehnic de rebranding, urmârirea şantierului.


Situaţia iniţială


Share